Wat is atomic force microscopy?

Als je niet zo bezig bent met de microscopen, is het logisch dat je geen idee hebt wat een atomic force microscopy (AFM) is. Het klinkt als een hel moeilijk woord, maar in feite is de betekenis makkelijker te begrijpen dan je nu misschien denkt. Juist daarom zal in deze blog verteld worden wat AMF… Lees verder Wat is atomic force microscopy?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overig

Wat is 3D printing?

De kracht van 3D printing? De technologie heeft de wereld al veel moois gebracht. Je was ongetwijfeld op de hoogte van het feit dat je kunt printen. Tegenwoordig is 3D printing ook mogelijk. Dit is een relatief nieuwe uitvinding. In dit artikel gaan we er wat dieper op in. We bespreken eerst wat het precies… Lees verder Wat is 3D printing?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overig

Wat is WCAG 2.0?

WCAG 2.0 is een reeks richtlijnen voor de toegankelijkheid van webinhoud, gericht op mensen met een handicap. De richtlijnen zijn onderverdeeld in vier principes: waarneembaar, bedienbaar, begrijpelijk, en robuust. Elk principe heeft een aantal succescriteria waaraan voldaan moet worden wil de inhoud als toegankelijk beschouwd worden.

Wat is Deep Learning?

Deep learning is een proces dat computers in staat stelt om van zichzelf te leren door middel van het verwerken van grote hoeveelheden data. Deep learning valt onder het kopje machine learning en wordt toegepast op de neurale netwerken van de machine. Dit zijn kunstmatige neuronen die kunnen communiceren met elkaar. Het doel van deep… Lees verder Wat is Deep Learning?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als AI

Wat is MUM?

MUM is een nieuwe vorm van artificial intelligence, wat de opvolger van de Google update BERT is. MUM staat voor Multitask Unified Model en is net als BERT een soort vertaler, maar MUM gaat in op de complexere zoekvragen. Niet alleen is MUM volgens Google maar liefst 1000 keer krachtiger dan de voorganger, maar zullen… Lees verder Wat is MUM?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als AI

Wat is Design Thinking?

Design Thinking wordt gebruikt om complexe problemen op te lossen. Deze problemen noemen we ook wel ‘wicked problems’. Door middel van het 5 stappenplan, komt het bedrijf erachter hoe zij goed op de behoeftes van de klant kunnen inspelen, door hun product of dienst hierop aan te passen.  In de verschillende fases wordt onder andere… Lees verder Wat is Design Thinking?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Denken