• Voorpagina

Keimpe de Heer

keimpe-copyKeimpe is de initiatiefnemer en mede-oprichter van Rotslab Coöperatie U.A.  Daarnaast is hij eigenaar van projectenbureau De Heer Projecten en werkt hij als studieleider Games & Interactie bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.  Eerder werkte Keimpe als Business Manager voor Waag Society en daarvoor als directeur van Creative Learning Lab. Ook werkte Keimpe als bestuurder bij stichting Fablab Benelux en als beleidsadviseur bij stichting Kennisnet.

Email: keimpe@rotslab.nl

Telefoonnummer: 06 41 511 273

imagesHenk van Zeijts
Henk is mede-oprichter van Rotslab. Daarnaast is eigenaar van Vrije Ruimte en spelleider en muzikant bij improvisatienetwerk pH5. Voorheen was hij onder andere directeur van het Creative Learning Lab van Waag Society. Henk verbindt domeinen: zorg en cultuur, wijken en Fablabs, theater en organisaties, creativiteit en conflicten. Hij zoekt en begeleidt mensen naar de vrije ruimte die daarbij ontstaat.

Telefoonnummer: 06 55 708 662

Boaz van Tongeren

Boaz van TongerenBoaz van Tongeren is sinds 2014 aangesloten bij de Rotslab Coöperatie en eigenaar van BOAZ projecten. Boaz past als projectmanager of producent nieuwe media en technieken toe op commerciële en maatschappelijk vraagstukken. Daarnaast is Boaz workshopbegeleider en coach voor multidisciplinaire teams.

Telefoonnummer: 06 13 440 947

 

 

Maike Bisseling

Maike Bisseling is sinds begin 2015 betrokken bij Rotslab Coöperatie en werkt daarnaast freelance als projectmedewerker en producent in zowel de zakelijke als culturele  evenementen branche.

Voor 2015 heeft zij werkervaring opgedaan bij het Nederlands Film Festival ( 3 jaar ), HAFF ( 1 jaar ), Gemeente IJsselstein ( 2 jaar ) en Waag Society ( 8 jaar ).

Enthousiast, vol energie, doorzetter.

E-mail: bisseling.maike@gmail.com

Telefoonnummer: +31 6 54962208